hemsida

Landningssidor

Från första klick till långsiktig kundrelation

Med en attraktiv hemsida och konverterande försäljningstrattar, förvandlas varje klick till en handling. Denna dynamik skapar en väg från intresse till lojala kunder. Vårt uppdrag är att göra varje interaktion meningsfull. 

Hemsidor för serviceföretag

Följ samma väg som 10+ andra företag

Care of Cars Annonsering
Aleocare Hemsida
Hebestäd hemsida
Gamleby Entreprenad Hemsida
Tranzforme Consulting Hemsida
TB Special Hemsida

Följ samma väg som 10+ andra företag

hemsida

Hemsidor för Service Företag

Förbättra ditt första intryck med oss

Fem gånger snabbare, med fokus på användarvänlighet och snygg design skapar vi en imponerande digital upplevelse som förvandlar besökare till engagerade kunder.

Byggföretag Hemsida
hemsida

Vår process

Från inspiration till verklighet

Utforska de fyra stegen som väntar dig och hur vår tjänst kan erbjuda en av marknadens snabbaste upplevelser. Genom att följa dessa steg kommer du att uppleva en smidig och effektiv process som tar dig från start till mål.

Hemsida Process

1. Demo Samtal

Vi inleder varje projekt med ett informativt demo samtal där vi diskuterar era problem, mål och om ni är rätt kund för oss. Genom detta möte avgör vi gemensamt om vi ska fortsätta till nästa steg i processen eller inte. Detta ger oss en möjlighet att förstå era behov och säkerställa att samarbetet blir optimalt.

2. Strategi Möte

Detta samtal genomförs inom en tidsram på högst tre dagar efter det initiala demo-samtalet, men vi rekommenderar att det sker så snart som möjligt. Syftet med samtalet är att gå igenom alla nödvändiga detaljer för att påbörja arbetet på er nya landningssida. Detta inkluderar er layout, inspirationskällor och önskade texter samt bilder som ni vill använda.

3. Onboarding

I denna fas av processen fokuserar vi på att växla uppgifter. Tillsammans med dig skapar vi en grund för vårt arbete genom att ge dig möjlighet att framställa det underlag som behövs. Samtidigt tillhandahåller vi den information som du behöver för att genomföra din del av projektet. Denna process inkluderar en beskrivning av din verksamhet samt ytterligare information som kan vara relevant för en smidig och effektiv onboarding.

4. Leverans

Slutligen genomför vi det sista som krävs, såsom att överföra landningssidan till en domän, författa SEO-texter, testköra webbplatsen, osv. Därmed levererar vi en komplett och färdigställd hemsida efter eran önskan!

hemsida

Nästa steg

Redo att ta ditt företag till nästa nivå?

Lyft ditt företag till nya höjder med vår expertis inom annonsering och webbdesign. Vi skapar strategiska annonser och moderna webbplatser för ökad synlighet och försäljning. Ta det första steget mot framgång med oss idag!

Hemsida för Byggföretag

Produkter

Sidor

Företag

Nyhetsbrev

© 2024 Blou Digital, Alla rättigheter reserverade

Denna webbplats är INTE en del av webbplatsen YouTube, Google eller META på något sätt. META (FACEBOOK) är ett varumärke som tillhör META Inc. YOUTUBE är ett varumärke som tillhör GOOGLE Inc.

BlouDigital Logga

Upptäck mer om hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål. Följ oss på sociala medier för senaste nytt, insikter och erbjudanden. Har du frågor eller funderingar? Vårt team är här för att ge dig de svar och den support du behöver.

Produkter

Ny

Sidor

Företag

Nyhetsbrev

© 2024 BlouDigital, Alla rättigheter reserverade

Denna webbplats är INTE en del av webbplatsen YouTube, Google eller META på något sätt. META (FACEBOOK) är ett varumärke som tillhör META Inc. YOUTUBE är ett varumärke som tillhör GOOGLE Inc.