hemsida

Har du några frågor?

Kontakta oss idag med dina frågor.

Vi besvarar gärna dina frågor om webbsidor, annonsering och vår plattform. Vårt team är här för att ge dig den hjälp och information du behöver för att navigera i den digitala världen. Kontakta oss för personlig assistans.

Följ samma väg som 10+ andra företag

Följ samma väg som 10+ andra företag

hemsida

Kundstudier

Ett brett urval av branscher.

Ta en titt på vår bransch portfölj. Utforska vår kunskap och flexibilitet för att möta olika behov och leverera anpassade lösningar.

Aleo Care

Ett företag inom vård- och omsorgssektorn med specialisering inom hemtjänst, boendestöd och hemservice, tog kontakt med oss för att förnya deras webbplats. Vi välkomnade uppdraget och levererade en uppdaterad version inom en imponerande tidsram av endast fem dagar. 

Tranzforme consulting

Tranzforme consulting vände sig till oss med önskan om en användarvänlig och praktisk hemsida. Vi fick möjligheten att transformera deras tidigare “röriga och svårnavigerade” webbplats till en modern och mer inbjudande plattform för besökare. 

Hebe städ & fastighetsservice

Vi har haft ett nära samarbete med André på Hebe Städ som specialiserar sig i fastighetsskötsel, lokalvård och trapphusstädning. Hans vision gav inspiration för det önskade resultatet. Vår expertis kompletterade detta för att skapa den perfekta designen. 

hemsida

Rekommendationer

Se vad våra kunder säger!

Upptäck vad våra kunder säger! Läs våra senaste recensioner och få en inblick i den positiva upplevelsen som väntar dig.

hemsida

FAQ

Vanliga frågor som ställs

Vilka tjänster erbjuder ni?

Vi erbjuder en fullständig suite av webbtjänster inklusive webbdesign, webbutveckling, e-handelslösningar, innehållsskapande, och webbhotell. Vi arbetar med allt från små anpassningsprojekt till omfattande webbplattformar.

Vad är väntetiden för en hemsida?

Tidsramen för att skapa en webbplats varierar beroende på projektets komplexitet och omfattning. En enkel webbplats kan ta ett par dagar, medan en mer komplex webbplats kan ta några veckor. Vi ger en uppskattad tidslinje efter vår initiala konsultation.

Hur går processen till för att skapa en ny hemsida?

Vår process börjar med ett demo samtal där vi går igenom om våra tjänster passar just dig. Sedan har vi ett strategi samtal där vi diskuterar dina behov och mål, samt väljer ut layout delar och skissar på de texter som ska finnas med. där efter går vi in i onboardingfasen där vi till en början tar alla uppgifter vi eventuellt kan behöva och sedan låter dig välja mellan alternativ på texter och bilder. Sedan går vi över till själva skapandet och utvecklingen av sidan efter vad vi kommit fram till. Leveransen är sist på listan där vi flyttar över sidan till en domän, skriver SEO-texter till varje sida och testkör webbplatsen för att hitta eventuella fel.

Hur hanterar ni underhåll och uppdateringar efter lanseringen?

Vi erbjuder olika underhållspaket där vi hanterar webbhosting, säkerhetsuppdateringar, innehållsuppdateringar och teknisk support för att din webbplats ska fortsätta fungera smidigt.

Hur börjar vi?

Boka ett demo samtal med oss, Vi ser fram emot att höra om ditt projekt och diskutera hur vi kan hjälpa till!

Produkter

Sidor

Företag

Nyhetsbrev

© 2024 Blou Digital, Alla rättigheter reserverade

Denna webbplats är INTE en del av webbplatsen YouTube, Google eller META på något sätt. META (FACEBOOK) är ett varumärke som tillhör META Inc. YOUTUBE är ett varumärke som tillhör GOOGLE Inc.

Upptäck mer om hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål. Följ oss på sociala medier för senaste nytt, insikter och erbjudanden. Har du frågor eller funderingar? Vårt team är här för att ge dig de svar och den support du behöver.

Produkter

Ny

Sidor

Företag

Nyhetsbrev

© 2024 BlouDigital, Alla rättigheter reserverade

Denna webbplats är INTE en del av webbplatsen YouTube, Google eller META på något sätt. META (FACEBOOK) är ett varumärke som tillhör META Inc. YOUTUBE är ett varumärke som tillhör GOOGLE Inc.